fotocursus
basis fotocursus.
Data 2016/2017: 5 lesavonden, op de woensdagavonden op 28 september 26 oktober 23 november 4 januari 1 februari. De 6e les, het praktijkdeel, wordt in onderling overleg een datum geprikt.Voor informatie en/of aanmelding, ga naar het contactformulier. Tip: geef een fotocursus cadeau, zie ook de cadeaubon van Via Liset!
Zoom.nl Fotocursus op video Zomerfotografie YouTube.
Architectuur met zon en schaduw, modelfotografie met tegenlicht en op reportage op het strand. Deze video is een aanvulling op de basiscursus Fotograferen in de zomer in Zoom.nl magazine juli/augustus 2015. Abonnees kijken deze fotocursus op video gratis op www.zoom.nl/fotocursus of in onze eigen app.
Untitled Document.
Cursus Fotografie Geldermalsen Tiel Culemborg Zaltbommel Den Bosch.
Weet nu hoe ik mooie Scherpte Diepte in een foto kan makenhet, bevriezen van bewegende beelden. Door de geduldige en duidelijke uitleg van Joris en duidelijk lesmateriaal ben ik de camera goed gaan begrijpenzo, enthousiast geworden dat ik verder wil gaan met de vervolg cursus fotografie! Martina Miranda Verspuij Tiel., Leuke, leerzame fotocursus met goede voorbeelden!
Fotocursus Zaden en vruchten.
Fotocursus Zaden en vruchten. 25 November 2017 t/m 25 November 2017 1000: / 1400.: Fotograaf en biologiedocent Hans Clauzing geeft u kort instructie en daarna gaat u zelf aan het werk. Deelname 4250, plus entree, Inclusief koffie/thee en wat lekkers.
Fotocursus Van Galen Fotografie.nl.
U krijgt ook informatie over het veilig stellen en archiveren van digitale opnamen want hoe krijg ik de foto's' van de geheugenkaart op de computer? Iedereen is welkom. Iedereen kan zich inschrijven voor de fotocursus, ongeacht welke camera u heeft.
Welkom.
En om lekker met je camera op pad te gaan. Je kunt bij Fotocursus Amersfoort een cursus volgen op je eigen niveau. Je kunt de basiscursus doen of de vervolgcursus. Deze cursussen bestaan uit zes lessen, die om de week gegeven worden.
Fotografie Cursus Eindhoven Fotografie Cursus Eindhoven Al 7 jaar toonaangevend.
Gezamenlijk bespreken we je fotos zodat je ziet wat je verbeterpunten zijn en hoe je dit in praktijk kan aanpakken. Deze praktische basiscursus en de individuele benadering maken deze fotocursus tot een plezier voor de deelnemers. Meer informatie over deze Fotocursus.
Fotocursus en fotografie voor jou in Drechtsteden en Rijnmond.
Fotograaf en fotocursus in Zwijndrecht. Doe een fotocursus bij mij of vraag mij als fotograaf. Sinds 2011 help ik mensen op weg met fotografie en maak ik fotos voor uiteenlopende klanten. Die komen niet alleen uit Zwijndrecht maar uit de hele regio van Drechtsteden en Rijnmond.
Fotocursus Libertas Leiden.
Wat zijn de mogelijkheden van je eigen fototoestel zoals sluitertijd, diafragma, foto's' maken. Start alleen bij voldoende deelnemers. Huis van de Buurt Stevenshof. Dinsdag van 9 januari t/m 20 maart 2018. De tijd is van 20.00 21.30 uur. De kosten zijn 5000, voor 10 lessen.
Home.
De fotocursus in het Westland. DE FOTOCURSUS IN HET WESTLAND. Zoek je een fotocursus? Een goede foto maken is een vak apart. Daarvoor moet je niet alleen het juiste onderwerp en licht zoeken, maar moet je ook weten wat de mogelijkheden van je camera zijn.
Fotoclub.nl Cursussen Workshops.
Op zoek naar meer dynamiek en spanning in je foto en wil je opvallen met bijzondere fotos? Al wel eens met opzetflitsers in de weer geweest maar kreeg je er niet uit wat je in gedachten had? Dan wordt het hoog tijd voor onze fotocursus special str.

Contacteer ons

Op zoek naar fotocursus?