fotografie cursus amsterdam
Fotografie Workshops in Amsterdam: Aanbiedingen tot 70% op fotografie workshops in Amsterdam GROUPON.nl.
Online cursus Digitale Fotografie van Digifotocursus voor beginners en gevorderden. Kies voor een cursus Digitale Fotografie BASIS l, BASIS II, GEVORDERDEN of alledrie bij elkaar COMPLEET, incl. Fotografie workshop van 1 8 personen bij Junn in Amsterdam. Bij Junn kan je o.a.
Fotografie cursus amsterdam: fotocursus vanaf 49, bij Han Schnek.
Ik ben het liefst zo weinig mogelijk met camera techniek bezig. Andere fotografie cursus. Naast de basis fotografie cursus Amsterdam, de fotocursus compositie en beeldbouw, korte workshop smartphone fotografie en de cursus reisfotografie, worden in Haarlem nog een paar andere fotografie cursussen gegeven.:
CREA Het cultureel studentencentrum van de Universiteit van Amsterdam en Hogeschool van Amsterdam Cursussen.
Elk semester organiseert CREA een afsluitende expositie voor de afdelingen fotografie en beeldend. De najaarsexpositie vindt plaats op zondag 28 januari van 14.00-16.00 uur. De voorjaarsexpositie vindt plaats op zondag 3 juni 2018 van 14.00-16.00 uur. Tijdens de cursus kun je meedoen aan de CREA fotowedstrijd, waarbij een vakjury en een publieksjury een winnende foto kiest. De ingezonden foto's' zijn te zien tijdens de expositie. CREA najaarsfolder 2017. Bekijk hier digitaal de CREA najaarsfolder. Wat doet CREA? Volg ons op Facebook. Volg ons op Twitter. Vacatures bij CREA. 2017 Copyright CREA. Nieuwe Achtergracht 170. 1018 WV Amsterdam.
Korte fotografie cursus/workshop bij Fotogram Fotoacademie Amsterdam.
Fotogram biedt kortdurige fotografie cursussen voor zowel beginners als gevorderden. De cursussen zijn op hoog niveau en thematisch van insteek: dans, architectuur, portret, conceptuele fotografie, landschap, streetlife, beeldbewerking, smartphone fotografie en meer. Fotogram werkt met veel gastdocenten zoals Nico Brons, Jenny Boot, Erik Hijweege, Kadir van Lohuizen, Carla Kogelman, Popel Coumou en Joost van den Broek. Studenten van de Fotoacademie ontvangen een korting als zij een cursus bij Fotogram volgen. Jaarlijks organiseert Fotogram de Fotogram fotowedstrijd waaraan ook eerstejaars studenten van de Fotoacademie kunnen deelnemen. Direct naar Fotogram. Terug naar boven. De Fotoacademie is de meest ambitieuze particuliere academie voor fotografie in Nederland. We varen een eigen koers en passen het lesprogramma naar eigen inzicht en ervaringen aan zodat het aansluit op de ontwikkelingen in de markt. De Fotoacademie is onderdeel van het Fotohuis. Sarphatistraat 35, 1018 EV Amsterdam.
Fotografie MK24.
Cursus Analoge Fotografie zwart/wit Durf te kijken. Een cursus voor fotografen die ook analoog wensen te werken. Er wordt in onze donkere kamer gewerkt op Durst vergroters met op optiek, geschikt voor kleinbeeld en middenformaat. Volledig aanbod Fotografie.: Cursus analoge fotografie. 1091 GC Amsterdam.
Fotocursussen Fotogram Workshops Cursussen op maat Galerie.
Boek hier je cursus. Nieuw: Dagworkshop NDSM. De grootste scheepswerf van Amsterdam heeft zich tot een spannend stukje Amsterdam ontwikkeld met een heel eigen karakter. Een experimenteel stadsmilieu waarin mix-to the-max het credo is: rijks monumentale werkplaatsen zijn herbestemd tot hippe kantoren, de NDSM-loods is getransformeerd tot Kunststad. Boek hier je dagworkshop. 1018 EV Amsterdam. 020 530 92 50. telefoon: 06 49131009. telefoon: 06 81171995. telefoon: 06 24507028. Copyright: Fotogram, 2015 Fotografie: zie Colofon Webdesign: Studio Sprankel Log in.
Hoe kies ik de beste fotocursus? Cursussen Zoom.nl.
Wie in het Eindhovense kunstencentrum de cursus Anders kijken, betere foto's' volgt, moet wel z'n' camera meenemen, maar de nadruk ligt er op het ontwikkelen van een fotografisch oog. In de culturele centra vind je ook workshops voor de echte crea's, zoals pinhole, analoge fotografie en zelfportretten. Veel universiteiten hebben culturele instituten, zoals Crea in Amsterdam en de Uitwijk in Utrecht.
imageLab.
Macro fotografie workshops in Hortus Amsterdam. Verruim je blik in de workshop Macro fotografie in de Hortus Amsterdam: zie kalender of klik hieronder. fotoreis Siciliƫ: in de haven van Catania, Paul Struijk. portret fotografie workshop. Aanbieding workshop Portret fotografie voor beginners.
Fotografie Cursus Amsterdam De Rooij Fotografie.
SKU: Niet beschikbaar Categorieƫn: Basiscursus, Cursus op Locatie, Fotografie Cursus. De basiscursus fotografie in Amsterdam is de fotocursus om te volgen als je net een nieuwe systeemcamera / spiegelreflexcamera gekocht hebt of al langere tijd zon camera hebt en er graag meer over wilt leren.

Contacteer ons

Meer resultaten voor fotografie cursus amsterdam