galerie rotterdam
Galerie Urban Photos voor de mooiste rotterdam en amsterdamfoto's' en de rest van de wereld op groot formaat.
Galerie van Eijck.
van eijck art sale. Welkom op de website van Galerie Van Eijck, De kleurrijkste Galerie van Rotterdam. Aan de Kunstas van Rotterdam, in het hartje van het centrum vindt u aan de Witte de Withstraat de meest kleurrijke Galerie van Rotterdam.
Frank Taal home.
Van Speykstraat 129. 3014 VH Rotterdam. T 3110 436 63 33. M Frank Taal 316 41400927. M Leo de Bie 316 30175783. Open: woensdag tot vrijdag van 12.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 13.00 17.00 uur en op afspraak.
Galerie Atelier Herenplaats.
Op vrijdag 15 april werd de nieuwe locatie van Galerie Atelier Herenplaats aan de Schietbaanstraat feestelijk geopend door wethouder Hugo de Jonge. Doeken van Paulus de Groot opgenomen in The Museum of Everything. The Museum of Everything in de Kunsthal presenteert een groots en toonaangevend overzicht van meer dan honderd onafhankelijke en niet-academische kunstenaars uit.
8 x galeries om binnen te stappen Uitagenda Rotterdam.
Pretorialaan 141, Rotterdam. De ruimte van het Gemaal. Galerie Van Eijck. Op een mooi stukje Witte de Withstraat zit Galerie van Eijck, de kleurrijkste galerie van Rotterdam. Loop hier even naar binnen en je bent binnen mum van tijd opgevrolijkt.
Contempo Galerie.
galerieecce.
Rotterdamse Galeries Home.
Galerie Cokkie Snoei. Galerie Frank Taal. liefhebbers van hedendaagse beeldende kunst. rotterdamsegaleries.nl verwijst naar Rotterdamse galeries., die regelmatig exposities van hedendaagse beeldende kunst organiseren. en minimaal 10 uur per week geopend zijn en/of lid zijn van de NGA Nederlandse Galerie Associatie. en/of aangesloten zijn bij de Mondriaanfonds Kunstkoop. webbeheer: Mirjam de Winter, Phoebus Rotterdam, phoebus@phoebus.nl.
GarageRotterdam Home.
De tentoonstelling heeft de ambitie om met de getoonde videos en installaties bij te dragen aan een grotere zichtbaarheid van genderdiversiteit. Pauline Boudry Renate Lorenz. 1 Sep t/m 29 Okt 2017. 1 Sep Opening tentoonstelling. 26 Okt Garage Cafe 5. 27 Okt Brandstof Filmscreening. Open woensdag t/m zondag 12.30 tot 17.30 uur. 3011 RH Rotterdam Route.
Home Thyade Art.
Benieuwd hoe anderen Thyade, haar kunst en haar uitleensysteem ervaren? Zie dan hoe zij hun huis hebben ingericht en lees de mooie verhalen over hun aangekochte kunstwerken. WEB PopUp Galerie Thyade Art is de meest klantvriendelijke galerie/kunstuitleen in Regio Rotterdam.
Home Galerie Wind.
De galerie op het Noordereiland in Rotterdam bestaat uit twee ruimtes en kan gebruikt worden als begin of eindpunt van een wandeling of vaartocht door Rotterdam, maar ook als ontmoetingsplaats voor bedrijven die op een mooie plek tussen de kunst willen vergaderen, workshops willen geven of klanten willen ontvangen.
Galerie Kralingen.
Moderne Kunst in Galerie Kralingen Galerie Kralingen geeft ruimte aan moderne kunst en is gevestigd aan de Gashouderstraat 9 in Rotterdam. In de galerie bevinden zich onder meer expositieruimtes, een podium voor theater en muziek. Galeriehouders zijn Georges Knap en Micheline Nijsten.

Contacteer ons

Op zoek naar galerie rotterdam?