workshop rotterdam
Betaalbare vriendinnen uitjes in Rotterdam.
Geniet van een goed stuk vlees en leef je uit met een stapel pokerfiches. Deze avond kan niet meer stuk. Neem je vrienden, collegas of het gezelschap van het vrijgezellenfeest mee op deze bijzondere avond. Make-up workshop: verlaat Rotterdam met een mooie nieuwe look.
Workshops en cursussen in Rotterdam Cursussen-en-workshops.nl.
Rotterdam, workshop portret boetseren op zaterdag In deze workshop leer je hol opbouwen van een portret in klei. Naar aanleiding van een contrastrijke foto op A4 formaat, vooren zijaanz. Nieuwsbrief Meld je aan en blijft op de hoogte van updates!
Creatieve workshops in Rotterdam 1001creatieveworkshops.nl.
Dordrecht Assen Harderwijk Rotterdam Nijmegen Gouda Eindhoven. Workshop Action Painting Schilder workshops. Geen modellen, schetsen of uitgedachte beelden, daar gaat het niet om bij deze creatieve workshop action painting. Je komt meteen in actie met verf en je laat je emoties het werk doen.
Workshop of vrijgezellenfeest Rotterdam 15 tot 75 p.p.
Kookworkshop in Rotterdam, cupcakes maken, een lipdub maken, een paaldans workshop, losgaan tijdens percussie workshop, genieten van een high tea, de spanning voelen van burlesque, shaken tijdens een cocktail workshop, lachworkshop, bonbons maken in Rotterdam, salsa leren dansen, sushi of sieraden maken.
Chocolade workshop rotterdam.
Zaterdagmiddag van 14.00 uur tot 17.00 uur aan de Lange Haven in Schiedam óf aan de Delftsevaart in Rotterdam. Let op: de workshop in Rotterdam is minder geschikt voor personen die moeilijk ter been zijn omdat u hier een trap op moet.
Wokshop bon in Rotterdam: Spaar tot 70% op workshops in Rotterdam GROUPON.nl.
Het maakt jouw workshop in Rotterdam stukken voordeliger. Trouwens, een kortingsbon voor een in Rotterdam te volgen workshop is ook geen slecht idee om iemand cadeau te doen! Voordelige workshop in Rotterdam. Met extra korting meedoen met een leuke workshop in Rotterdam?
Workshops in Rotterdam Uitagenda Rotterdam.
Home Inspiratie Thema's' Workshops in Rotterdam. Workshops in Rotterdam. Op zoek naar een leuke workshop of cursus in Rotterdam? Bij de SKVR kun je betaalbare workshops en cursussen volgen in beeldende kunst, dans, fotografie, video digitale media, muziek, schrijven en theater.
Workshops Zwarte Zwaan Rotterdam. facebook-icon. twitter-icon. youtube-icon.
Dan ben je nu bij de juiste plek. Hier bij Zwarte Zwaan Rotterdam bieden wij een grote selectie aan workshops met voor ieder wat wils. Zo kunnen de workshops variëren van een cursus plat Rotterdams wijnen, proeven tot het organiseren van een geweldig vrijgezellenfeest! Wat u kunt verwachten van een workshop bij de Zwarte Zwaan.:
Workshops in Rotterdam 50 creatieve en artistieke workshops.
The Wedding Planner Cocktail Workshop in Rotterdam. BTW Vanaf 10 personen dash; 3 uur en 30 minuten. Speel het virtuele stadsspel The Wedding Planner dwars door het centrum van Rotterdam en laat u vervolgens verwennen tijdens de Cocktailworkshop van Maasstad.

Contacteer ons

Zoeken naar workshop rotterdam