pasfoto maken rotterdam
Pasfoto maken Rotterdam Pagina 16/82 Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Wat zoekt u? bijv: Juwelier" Vul hier in wat u zoekt. Powered by places.nl. U bent hier.: Pasfoto maken Rotterdam. Bel nu 090, p/m. Wat zoek u? Pasfoto maken Rotterdam. Pasfoto maken in Rotterdam resultaten 301 320 getoond van 1634.
Pasfoto Kralingen Oost, Rotterdam De Telefoongids.
Pasfoto in Kralingen Oost, Rotterdam. Sorteer op: Relevantie. Geef uw mening. Kannegieter A B. Schultz van Hagenstraat 40, Rotterdam. /kannegieter-a-b/19846939/5-1/phoneDetails _blank 010-4529443 010-452 Toon nummer. Geef uw mening. Bloemetje bezorgen A K Foto-Express BV. Voorschoterlaan 67/A, Rotterdam. /a-k-foto-express-bv/12436214/5-1/phoneDetails _blank 010-4134644 010-413 Toon nummer. Geef uw mening. Bloemetje bezorgen Kannegieter S Foto. Voorschoterlaan 67/A, Rotterdam. /kannegieter-s-foto/18424215/5-1/phoneDetails _blank 010-4127387 010-412 Toon nummer. Een bedrijf toevoegen. Uw bedrijf toevoegen. Uw vermelding aanpassen. Uw Profielpagina bewerken. Adverteren op detelefoongids.nl. Website laten maken.
Pasfotos aan huis Officiële pasfoto laten maken op locatie, goedgekeurde pasfoto's!
Goedgekeurde pasfoto's' op locatie via Pasfotosaanhuis.nl! Wij begrijpen dat niet iedereen even gemakkelijk naar de fotozaak kan gaan om een pasfoto te laten maken. Echter is er volgens de wet wel bepaald dat iedereen een recente pasfoto moet aanleveren voor officiële documenten.
Pasfotos maken in Pniël De Ster Online.
Home Buurt Pasfotos maken in Pniël. Pasfotos maken in Pniël. Geplaatst 0 Reacties. Jun 17, 14 Onlangs kwam de fotograaf van Pasfoto-Organisatie langs in Verpleeghuis Pniël in Kralingen. Daar werden snel en vakbekwaam pasfotos gemaakt van een groot aantal bewoners/patiënten. Pasfoto Organisatie is een jong bedrijf, ontstaan uit Fotovakhandel Van der Graaf, sinds 1919 gevestigd te Rotterdam.
Rotterdam.nl Paspoort.
Aan veel fotografen kunt u telefonisch of via internet vragen om ook de pasfoto thuis te laten maken. Het document wordt thuisbezorgd. De kosten hiervoor zijn 495, 2017 per document. Wat moet ik doen als ik het paspoort of ID-kaart van iemand anders vind? Meer informatie vindt u op de pagina gevonden of verloren voorwerpen. Ik wil meer weten over de leges kosten van een reisdocument. Rijksleges bestaan uit de kosten die het Rijk moet maken. De gemeente betaalt deze aan het Rijk. Voor de rijks en gemeentelijke leges samen geldt een door het Rijk vastgesteld maximumtarief. Ik wil een klacht indienen. Via het online klachtenformulier kunt u een klacht indienen. Paspoort voor vreemdelingen. Paspoort voor vluchtelingen. Werken voor Rotterdam.
Pasfotoservice Primera.
Heb je een officiële pasfoto nodig, bijvoorbeeld voor je paspoort, rijbewijs of visum? Ruim 160 Primera winkels zijn voorzien van een pasfotoservice. Je kunt hier snel en eenvoudig een pasfoto laten maken die voldoet aan de laatste, wettelijk gestelde richtlijnen voor al jouw officiële documenten.
Pasfoto voor baby of kind.
Voor het maken van een pasfoto wordt naar de leeftijd gevraagd, zodat aan de juiste eisen wordt voldaan. Om te zorgen voor een egale achtergrond kan het kind op een wit laken gelegd worden of voor een witte muur gezet worden.
Winkelcentrum Zuidplein Foto Hartman Winkelcentrum Zuidplein.
Digitaal bewerken of herstellen van uw fotos alleen op afspraak, nooit direct klaar. Afdrukken mogelijk in: kleur, zwart/wit en sepia. Fotos met een witte rand zijn natuurlijk ook mogelijk zonder extra kosten. FOTO HARTMAN EEN BEGRIP IN ROTTERDAM! Zuidplein Hoog 570.
Hoe maak je een pasfoto voor het paspoort van je baby?
En hoewel het aanvragen van een paspoort in zichzelf niet zo ingewikkeld is als je er op tijd aan begint, is het maken van een pasfoto voor het paspoort van je baby dat des te meer. In de herfst van 2010 besluiten we de Kerstvakantie door te brengen bij familie in Vilnius, Litouwen.
Picture MomentZ: Fotograaf Rotterdam Picture MomentZ: Fotoservice Bedrukken Borduren Fotocadeaus Wanddecoraties.
Wij Bewerken, Retoucheren en maken met persoonlijke aandacht en passie de leukste Fotocadeaus. Picture MomentZ is jouw officiële KODAK winkel, gevestigd op Nederlands grootste overdekte Winkelcentrum, het Zuidplein in Rotterdam, op het centrale plein tegenover de Pearle, naast Swarovski. Bekijk de uitzending van het programma Altijd Jong over PictureMomentZ!
PicturePeople Fotostudios.
Beauty-fotoshoots, Familie-fotoshoots, Baby-fotoshoots, Dieren-fotoshoots, Erotiek-fotoshoots, Huwelijk-fotoshoots, Fotopartys, Koppel-fotoshoots, Sollicitatiefotos en Pasfotos. Onze fotostudios vind je in Aachen, Almere, Amstelveen, Aschaffenburg, Berlijn, Bochum, Dortmund, Düsseldorf, Duisburg, Essen, Frankfurt, Kassel, Keulen, Krefeld, Leverkusen, Maastricht, Mainz, Mannheim, Mülheim, München, Munster, Neuss, Rotterdam, Stuttgart en Wenen. De mobiele teams van PicturePeople zijn door heel Europa inzetbaar en bieden Event-fotografie, Live-fotoshoots en Businessfotografie aan. Wij fotograferen ruimtes, medewerkers, food en producten. Daarnaast bieden we workshops voor bedrijven. Wil je een afspraak maken voor een fotoshoot?
Openingstijden van Foto Klein in Rotterdam.
Daarnaast kunt u bij Foto Klein uw digitale en analoge foto's' laten ontwikkelen en kunt u er pasfoto's' laten maken. De openingstijden van een Foto Klein Rotterdam bij u in de buurt vindt u gemakkelijk op Openingstijden.com. Geef suggesties en/of opmerkingen door!

Contacteer ons

Meer resultaten voor pasfoto maken rotterdam