fotografie museum rotterdam
Nederlands Fotomuseum Musea in Rotterdam Holland.com.
Uw drang naar kennis over fotografie kunt u het beste stillen in de bibliotheek van het Nederlands Fotomuseum. De bibliotheek beschikt over meer dan 20.000 boeken fotografie en 60 abonnementen op binnen en buitenlandse fotografietijdschriften. Bezoek het Nederlands Fotomuseum. Het Nederlands Fotomuseum is gelegen op de Kop van Zuid in Rotterdam en wordt omringd door andere Rotterdamse trekpleisters, waaronder Hotel New York, de Maastoren en de watertaxi. Het museum is voor iedereen toegankelijk en alleen op maandag gesloten.
Bevroren tijd Rotterdampas.
Nederlands Fotomuseum BankGiro Loterij.
Museum Nederlands Fotomuseum Rotterdam. Voor historische en moderne Nederlandse en internationale fotografie moet u naar het Nederlands Fotomuseum in Rotterdam. Op de Wilhelminapier op de Kop van Zuid staat dit museum, omringd door moderne architectuur en oude pakhuizen. Een zeer fotogenieke plek.
Museumkaart schatkamerdetail.
van het museum dat u bezoekt. aanbevolen door kinderen. Mijn Museumkaart Inloggen Naar uw winkelmandje. Nederlands Fotomuseum ROTTERDAM. Met een rijk geschakeerd tentoonstellingsprogramma van historische en hedendaagse, Nederlandse en internationale fotografie, is het Nederlands Fotomuseum dé plek voor de fotoliefhebber.
Nederlands Fotomuseum, een leuk dagje uit.
Schrijf de eerste review. Het Nederlands Fotomuseum in Rotterdam is hét nationale museum voor de fotografie met een indrukwekkende fotocollectie van meer dan 5 miljoen beelden. Het museum laat fotografie in al haar facetten zien: documentair en experimenteel, hedendaags en historisch.
Nederlands Fotomuseum Rotterdam Openingstijden, prijzen, routebeschrijving en beoordelingen.
Wilhelminakade 332, 3072 AR Rotterdam. Veelzijdig Fotomuseum in Rotterdam. Het Nederlands Fotomuseum is één van de meest veelzijdige fotomusea van Europa. Het museum heeft tentoonstellingen over fotografie en biedt een gevarieerde verzameling van negatieven, dia's' en afdrukken van meer dan tachtig Nederlandse fotografen.
Nederlands Fotomuseum Uitagenda Rotterdam.
Ook organiseert het museum internationale tentoonstellingen over fotografie, waarbij de leidraad wordt gevormd door de sterke documentaire traditie en de vernieuwing daarvan. De ene keer staat een maatschappelijk of artistiek thema centraal, de andere keer een internationaal beeldbepalende fotograaf. Het Fotomuseum is gevestigd in het opvallende, industriële gebouw Las Palmas, ooit het werkplaatsengebouw van de Holland-Amerika Lijn, dat in 2006 volledig werd gerenoveerd. De locatie bevindt zich op de Wilhelminapier op de Kop van Zuid, midden tussen culturele hotspots en andere symbolen van de Holland America Lijn zoals Hotel New York en Cruise Terminal Rotterdam.
Fotografieles.nl Overzicht fotografie musea Fotografietips.
Uiteraard wordt er regelmatig in andere musea ook fotografie geëxposeerd. Nederlands Fotomuseum Rotterdam. Dit Fotomuseum is gevestigd in voormalig pakhuis Las Palmas op de Wilhelminapier op de Kop van Zuid in Rotterdam. Ook de omgeving van het museum is dus zeer fotogeniek.
Exposities in Rotterdam.
Wij zijn jong. 7 september 2017 1 oktober 2017. Centrale Bibliotheek Rotterdam. 15 juni 2017 22 oktober 2017. 1 september 2017 29 oktober 2017. 26 augustus 2017 17 december 2017. Kattenliefde Negen levens in de kunst. 9 september 2017 14 januari 2018.
Bevroren tijd Rotterdampas.
Nederlands Fotomuseum, een leuk dagje uit.
Schrijf de eerste review. Het Nederlands Fotomuseum in Rotterdam is hét nationale museum voor de fotografie met een indrukwekkende fotocollectie van meer dan 5 miljoen beelden. Het museum laat fotografie in al haar facetten zien: documentair en experimenteel, hedendaags en historisch.
Nederlands Fotomuseum Rotterdam, Rotterdam DagjeWeg.NL 1 review.
ledenkaart, Rotterdampas of een Jaarkaart Nederlands Fotomuseum: gratis entree. Dit uitstapje is toegankelijk voor mindervaliden. De voorzieningen bestaan uit: Rolstoeltoegankelijk. Rijk overzicht van de fotografiegeschiedenis. wat is er te doen? tips voor vandaag en morgen. Museum Rotterdam 46. Museum Zuid-Holland 188.

Contacteer ons

Resultaten voor fotografie museum rotterdam