hoge heren rotterdam
Te huur rotterdam hoge heren Trovit.
Zeer ruim en licht, gestoffeerd 4 kamer appartement op de 13e etage van de Hoge Heren. De Hoge Heren bevindt zich in het hart van de stad. Rapporteren Bekijk huis. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van rotterdam hoge heren.
hoge heren rotterdam.
Nieuwbouw Architectuur Rotterdam. Home Gebouwen Gerealiseerd Hoge Heren Rotterdam. Hoge Heren Rotterdam. 22 november 2013. Woontorens Hoge Heren Rotterdam. De Hoge Heren zijn twee woontoren aan de gedempte Zalmhaven nabij het centrum van Rotterdam. Het ontwerp is van architect Wiel Arets in opdracht van Vesteda.
Studio Hoge Heren Dé fotostudio in Rotterdam.
Fotokunst op plexiglas. Welkom bij dé fotostudio in Rotterdam: Studio Hoge Heren. Studio Hoge Heren is dé fotostudio in Rotterdam. Onze stijl in fotografie is modern, ongedwongen en helemaal van deze tijd. Onze ruime fotostudio is gevestigd in De Rotterdam op de Kop van Zuid.
vesteda.com Beschikbaar. Vesteda_logo_RGB.
0 woningen geselecteerd. De Hoge Heren. Plan uw route. Zwembad, fitness, sauna. Altijd een parkeerplaats. Torens aan de Maas. Mail a friend. Terug naar overzicht. ROTTERDAM Rotterdam Centrum. Wonen nabij centrum, aan de Maas. Zwembad, sauna en fitness voor bewoners.
Hoge heren rotterdam Trovit.
Hoge Heren, Rotterdam. Hoge Heren, Rotterdam, Zuid-Holland. Projectstatus In verkoop Omschrijving Koopappartementen in het Scheepvaartkwartier Oppervlakte 118 m 2. 136 m 2 Prijs Van 337.500. Rapporteren Bekijk huis. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van hoge heren rotterdam.
vesteda.com Actueel woningaanbod. Vesteda_logo_RGB.
De Vesteda huurappartementen in De Hoge Heren bevinden zich in twee woontorens dichtbij de Maas in het centrum van Rotterdam. De appartementen hebben 2 of 3 slaapkamers. De ruime woonkamers zijn voorzien van halfopen keukens. De keukens zijn afgewerkt met kwaliteitsapparatuur.
Appartement te koop: Gedempte Zalmhaven 663 3011 BT Rotterdam funda.
Gedempte Zalmhaven 663. Gedempte Zalmhaven 663 3011 BT Rotterdam. Mijn notitie en score Sluit mijn notitie en score. slecht onvoldoende het is oke goed fantastisch. Sluit mijn notitie en score. Foto's' 14 Foto-overzicht. Mijn notitie en score Sluit mijn notitie en score. slecht onvoldoende het is oke goed fantastisch. Sluit mijn notitie en score. RUIM DRIEKAMER APPARTEMENT MET SCHITTEREND UITZICHT OVER DE MAAS Aan de Erasmusbrug, in het historische Scheepvaartkwartier ligt het luxe appartementencomplex de Hoge Heren, bestaande uit twee onder bijzondere architectuur ontworpen woontorens van elk 34 woonlagen.
De Hoge Heren Wikipedia.
De Hoge Heren zijn twee woontorens in het centrum van Rotterdam naar het ontwerp van Wiel Arets, aan de Gedempte Zalmhaven vlak bij de Erasmusbrug. De bouw is voltooid in 2000. De gebouwen zijn beide 102 meter hoog, en hebben 34 verdiepingen.
vesteda.com De Hoge Heren. Vesteda_logo_RGB.
De Hoge Heren. De Hoge Heren brengen het goede wonen en leven wel heel dichtbij. De spraakmakende woontorens, nabij het Rotterdamse stadscentrum, herbergen een keur aan riante appartementen en bieden een spectaculair uitzicht over stad en water. Naast het prachtige uitzicht is er een veelheid aan luxe en comfort.

Contacteer ons

Op zoek naar hoge heren rotterdam?