v&d zuidplein
Wat gebeurt er met de gesloten VD-filialen? Economie Voor nieuws, achtergronden en columns.
Lange termijn niet bekend Leidschendam: Leegstand. Gekocht door vastgoedfonds om winkelcentrum te vernieuwen. Dordrecht: Kerstwinkel It's' all about christmas sinds oktober. Lange termijn niet bekend. Lange termijn niet bekend. In afwachting komst Hudson's' Bay. Rotterdam Zuidplein: Leegstand. Lange termijn niet bekend.
Hudson's' Bay opent winkels in VD-pand Rotterdam RTV Rijnmond.
Het enorme winkelpand in het hart van Rotterdam kwam leeg te staan, toen een jaar geleden definitief het doek viel voor VD. Het winkelconcern wil in totaal tot twintig vestigingen openen in ons land en heeft inmiddels zestien locaties bekendgemaakt.
Openingstijden VampD; Zuidplein Hoog 950 in Rotterdam.
De vestiging van Six die het meest in de buurt ligt van de VD aan de Zuidplein Hoog 950 is de Six aan de Zuidplein Hoog 950. Meer kleding in Rotterdam Bedrijven in de buurt van VD Zuidplein Hoog 950 in Rotterdam.
Zara opent ook in voormalig VD-pand in Rotterdam RetailNews.nl.
Zara opent ook in voormalig VD-pand in Rotterdam. Het voormalige warenhuis van VD in winkelcentrum Zuidplein in Rotterdam gaat op de schop. Een van de nieuwe huurders is Zara, dat er zon 3500 vierkante meter gaat vullen. Zowel Zara als verhuurder Achmea investeren volgens adviseur KroesePaternotte flink in het gebouw, dat nabij Ahoy ligt.
Nieuws Agenda Stichting Bewoners Zuidpleingebied.
Activiteiten en kantoor. ZARA in voormalig VD-pand op Zuidplein. In het voormalige pand van VD in winkelcentrum Zuidplein komt een filiaal van kledingwinkel ZARA. Dat blijkt uit de omgevingsvergunning voor de verbouwing die op 16 december is verleend door de gemeente Rotterdam.
VD Openingstijden VD Zuidplein Hoog.
Openingstijden VD Zuidplein Hoog 950 in Rotterdam. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Gebruik de Kaart Route tab om de snelste route te plannen naar Zuidplein Hoog in Rotterdam. Copyright 2007 2017 Openingstijden.nl, onderdeel van Locally.nl B.V.
VD Zuidplein Startpagina Facebook.
Picture MomentZ is bij Winkelcentrum Zuidplein, het grootste overdekte winkelcentrum van Nederland. 24 maart 2016 Rotterdam, Zuid-Holland, Netherlands. vd Zuidplein Kangewoon. Jammer dat ze dicht zijn.maar 20% tot 70% korting? en Rotterdam Is aanwezig! VD Zuidplein heeft zijn/haar profielfoto bijgewerkt.
Hudson's' Bay nu echt naar voormalig VD-pand Rotterdam Rotterdam AD.nl. Weer. Service. Person. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Zoek. Zoek. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Slui
1424: De komst van het prestigieuze megaproject Forum Rotterdam in hartje stad wordt een logistiek huzarenstukje. De Coolsingel wordt de komende jaren een soort bouwstraat, waarover vrachtwagens met materiaal van noord naar zuid rijden. We proberen de overlast tot een minimum te beperken.
Zara huurt winkel in voormalig VD-pand in Zuidplein PropertyNL.
Modeketen Zara gaat een winkel openen in het voormalige VD-pand in winkelcentrum Zuidplein in Rotterdam. Syntrus Achmea Real Estate Finance verhuurt aan Zara onderdeel van het Spaanse modeconcern Inditex per medio 2017 een groot deel van het voormalige VD-pand in winkelcentrum Zuidplein nabij Ahoy.

Contacteer ons

Resultaten voor v&d zuidplein