stadsfotograaf
Stadsfotograaf kiekt terug Apeldoorndirect.
Het is ter promotie van Apeldoorn, maar als dat werkinhoudelijk zo geldt, dan betekent dat dat je VVV-fotos gaat maken, dan pak je het Loo en de Apelheul, maar dat is niet mijn stiel. Nee, zeiden ze: het fenomeen stadsfotograaf, dat is de promotie van Apeldoorn, maar inhoudelijk ben je helemaal vrij.
Patricia Nauta is de nieuwe stadsfotograaf.
Theo de With 23 sep. Patricia Nauta is de nieuwe stadsfotograaf van Leiden. Zij gaat komend jaar de stad in beeld brengen en laat het resultaat elke vrijdag zien in het Leidsch Dagblad. Nauta is de vijfde stadsfotograaf op rij.
Medea Huisman nieuwe stadsfotograaf Apeldoorn Apeldoorn destentor.nl. Weer. Service. Person. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Zoek. Zoek. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit.
Zoek Sluit Zoek. De nieuwe stadsfotograaf: Medea Huisman Medea Huisman. Medea Huisman nieuwe stadsfotograaf Apeldoorn. Medea Huisman 1984 volgt in augustus stadsfotograaf Jeroen Taalman op. Taalman was sinds 2015 de eerste stadsfotograaf. Huisman wordt voor twee jaar benoemd als stadsfotograaf augustus 2017 tot augustus 2019.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Stadsfotograaf YouTube.
Published on May 22, 2017. Vanaf 25 april 2017 brengt de expo Stadsfotograaf de vele gezichten van Antwerpen tot in de wandelboulevard van het MAS. 15 stadsfotografen, die in 2013 en 2015 werden gekozen, zorgen met hun fotos voor een ongeziene liefdesbrief aan de stad.
Patricia Nauta is komend jaar de Leidse stadsfotograaf Sleutelstad.nl.
Chris de Waard sprak met de oude en de nieuwe stadsfotograaf en met Marijn Kramp van het Leidsch Dagblad. De opening van de 23e Kunstroute Leiden met de bekendmaking van Patricia Nauta als nieuwe stadsfotograaf. De uitvoering van Art bij de start van de Kunstroute Leiden.
Stadsfotograaf Breda.
Ik zoek naar creatieve invalshoeken zonder de opdracht uit het oog te verliezen. Breda gaat me aan het hart en het grootste deel van mijn werk speelt zich binnen de stads en gemeente grenzen af, een stadsfotograaf dus. Een veelgestelde vraag is wat een opdracht kost.
Stadsfotograaf Stichting Kunst Cultuur Beverwijk.
werd voor de achtste keer de Stadsfotograaf van Beverwijk benoemd. De Stadsfotograaf is een initiatief van de Stichting Kunst Cultuur Beverwijk. In het altijd gezellige en cultureelminnende café Camille werd Marco Maljaars uit 11 inzenders gekozen tot Stadsfotograaf Beverwijk 2014-2015.
Facebook voor de stadsfotograaf.
Van onze verslaggever 6 jun. In tien jaar groeide de Stadsfotograaf Beverwijk uit tot een begrip, nu is er ook gelijknamige Facebookpagina. In de afgelopen jaren kweten vele fotografen zich met verve van hun taak om stad en inwoners te portretteren.
stadfotograaf.nl.
SLAM FM Herwijnen 09-04-2016. Cafe t Uyltje Gorinchem 26-03-2016. Copyright 2017 stadfotograaf.nl. laatste update 08-10-2017 1836.: stivalspiegeltenten, festival, metec, soundparadise, hippi. efestival, stadsfotograaf, fotograaf Gorinchem, photographer, foto's' Gorinchem. fotografie zomerfeest, Arjan Kool, carnaval, Bliekenstad, Herwijnen, Gorinchem, carnaval Zaltbommel, fotograaf, Holland, Nederland.,

Contacteer ons

Meer resultaten voor stadsfotograaf