fotocursus rotterdam
Cursus fotografie Den Haag Rotterdam Expressions Fotografie by Arjen Eeken Fotografie.
Cursus fotografie voor beginners. De cursus is in onze fotostudio in Den Haag, op een steenworp afstand van Rotterdam, Zoetermeer en Leiden. Gratis parkeren, en op slechts 5 minuten van de snelweg. Voor de beginner zoals ik is dit een uitstekende start om overweg te kunnen met je spiegelreflexcamera.
fotograferen met je mobiel.
Wil je een echte workshop volgen bij mij, dan kan dat. Op deze pagina kan je meer informatie over deze live workshop in Rotterdam. Deze gratis fotocursus voor je mobiel wordt je aangeboden door Mischa de Muynck. Mischa is fotograaf en fotografiedocent.
Basiscursus Fotografie Rotterdam De Rooij Fotografie.
Deze fotocursus van een dag scheelt ongelofelijk veel tijd en gestuntel met de zelf uitzoeken van instellingen. Natuurlijk ben je na een dag geen topfotograaf, maar je weet in elk geval wat er ongeveer verandert als je een instelling verandert en dat is al een heel verschil met standje-automatisch.
Fotografie cursus gratis fotocursus en tips digitale fotografie.
Belichting is één van de belangrijkste aspecten van goed fotograferen. In elke fotografie opleiding en dus ook in deze fotocursus vindt u tips voor goede belichting. Flitslicht, scherptediepte, bewegende voorwerpen fotograferen, het komt allemaal aan de orde in deze gratis digitale fotocursus.
Beter fotograferen met je mobiel Else Kramer.
Meld je dan snel aan voor de workshop op zondag 27 augustus a.s. Ik heb in een dag meer geleerd dan in een fotocursus van zes weken. Maak je graag foto's' met je smartphone, maar wil je daar beter in worden? Meer mogelijkheden zien, meer spelen, creatiever zijn? Maar ook technisch betere foto's' maken, bijvoorbeeld onder lastige omstandigheden zoals bij weinig licht? Kom dan naar de workshop Beter fotograferen met je mobiel. Tijdens de workshop leer je hoe je de mogelijkheden van je smartphone optimaal benut en hoe je door Anders Kijken beter kunt fotograferen. Wil je alvast een voorproefje hoe ik dat doe? Kijk dan naar de instructie filmpjes op mijn blog. Hoe gaan we dat doen? Een middag fotograferen met een kleine groep. Werken in een inspirerende omgeving: het Scheepvaartkwartier in Rotterdam.
Fotocursus.
Vanwege een aanhoudende vraag naar deze cursus, ga ik binnenkort weer beginnen met het geven. van een fotocursus Digitale Fotografie. Deze cursus is bedoeld voor mensen met een gewone. digitale compact camera die fotografie leuk vinden en meer uit hun camera willen halen.
Fotografie cursus voor beginners Happyproduct-Fotografie.
Cursus basis fotografie. Deze fotocursus is voor alle beginnende fotografen die hun camera beter willen leren kennen en beheersen. 130 per persoon. Dinsdag 26 en donderdag 28 Juli en dinsdag 2 Augustus. Start 19.00 t/m 22.00 uur, locatie Osseweistraat 35-3023 DB Rotterdam.
workshop foto's' met je mobiel Heel Holland Fotografeert.
We eindigen nabij het centraal station in Rotterdam. De workshop is van 1230-1630. Doe mee op 14 oktober 2017. Doe mee op 4 maart 2018. Wat kost de workshop? Je mag aan het einde zelf bepalen wat je deze workshop waard vond. Normaliter kost deze workshop 59. Dat is inclusief een drankje onderweg. Meer informatie over deze prijs en waarom je bij inschrijving 25, moet betalen vind je op deze pagina. Kan je deze workshop ook op een andere locatie en voor een selecte gezelschap geven? Jazeker, als je wilt dat ik bij je kom om een groepje vrienden, familie of in je bedrijf een dergelijke workshop te komen geven dan kan dat. Dit is een prima idee als vrijgezellenfeest, familie-uitje of bij een bedrijf waar de medewerkers moeten omgaan met beeldmateriaal. Zelf maken is uiteindelijk veel leuker. Neem contact met me op voor een workshop op maat via het contactformulier op deze website. Waarom kiezen voor HeelHollandFotografeert? Natuurlijk zijn er meer fotografen die een fotocursus geven.
Fotoworkshops-Rotterdam fotoworkshops, fotowandelingen, bedrijfsuitjes.
Heb je je camera nog op de automaat staan, maar wil je betere resultaten met je camera bereiken? Dan wordt het nu tijd voor een goede en duidelijke workshop! fotoworkshop, fotoworkshops, fotocursus, Rotterdam, digitale, fotografie, workshop, cursus, fotowandeling, portretfotografie, digitaal, camera, kadobon, bedrijfsuitje, bedrijfsuitjes, dagtocht, fotodagtocht, fotowandelingen, thema, dagtocht, Delft, Gouda, Tiengemeten.
Untitled Document.
Intensieve Basiscursus Fotografie Rotterdam 89 Cursus Fotografie, Workshop Fotografie Octopus Academy.
Intensieve Basiscursus Fotografie Rotterdam 89. Intensieve Basiscursus Fotografie combineert op een unieke wijze de camera-instellingen en creatieve fototechnieken. Je leert in één dag hoe je de camera in alle voorkomende situaties correct in kunt stellen, maar tegelijkertijd krijg je onmisbare inzichten in creatieve fotografie en concrete tips over compositie. Alle onderwerpen worden op een ongeëvenaard heldere manier gepresenteerd. De basiscursus van Octopus Photography helpt je waanzinnig op weg bij het begrijpen van de basics van het maken van goede fotos. Een fotocursus die in een prima tempo door de technieken het gebruik van de camera gaat maar ook het creatieve aspect van het maken van fotos niet overslaat.
Fotografie cursus Rotterdam Han Schnek fotocursus Rotterdam.
Goed leren flitsen. Wat leer je tijdens de fotocursus? Zoals gezegd staat leren in de praktijk centraal bij onze fotocursus Rotterdam. Al wandelend door de stad leren we aan de hand van 15 leuke oefeningen om sprekende reisfoto's' te maken.

Contacteer ons

Meer resultaten voor fotocursus rotterdam