vd rotterdam
Openingstijden VampD; Hoogstraat 185 in Rotterdam.
De vestiging van Street One die het meest in de buurt ligt van de VD aan de Hoogstraat 185 is de Street One aan de Hoogstraat 185. Meer kleding in Rotterdam Bedrijven in de buurt van VD Hoogstraat 185 in Rotterdam.
Zara huurt winkel in voormalig VD-pand in Zuidplein PropertyNL.
Modeketen Zara gaat een winkel openen in het voormalige VD-pand in winkelcentrum Zuidplein in Rotterdam. Syntrus Achmea Real Estate Finance verhuurt aan Zara onderdeel van het Spaanse modeconcern Inditex per medio 2017 een groot deel van het voormalige VD-pand in winkelcentrum Zuidplein nabij Ahoy.
Parkeergarage WTC-VD Rotterdam.
Betalen gaat via de Gratis app van Parkmobile. Wist u dat? Parkeren in een parkeergarage kost in Rotterdam een stuk minder dan parkeren op straat. Meer Parkeren Rotterdam.: Kijk ook eens op deze handige sites met veel informatie over parkeren.
VD-pand Rotterdam moet leeg voor Hudson's' Bay RetailNews.nl.
VD heeft hier nooit etalages gehad, door de twee salons die er gevestigd zijn. Allianz wil niet bevestigen dat er een overeenkomst is met Hudsons Bay. De Canadese warenhuisketen heeft in totaal elf huurovereenkomsten in ons land bevestigd, waarvan tien in voormalige VD-panden. De retailer wil tot twintig warenhuizen in ons land openen. Hudson's' Bay Rotterdam VD Vastgoed.
Hudson's' Bay opent winkels in VD-pand Rotterdam RTV Rijnmond.
Het enorme winkelpand in het hart van Rotterdam kwam leeg te staan, toen een jaar geleden definitief het doek viel voor VD. Het winkelconcern wil in totaal tot twintig vestigingen openen in ons land en heeft inmiddels zestien locaties bekendgemaakt.
VD CONCEPT HOUSE.
VD Concepthouse is het nieuwe platform voor jonge ondernemers met ideeën, waar concepten en merken een springplank naar de toekomst vinden. Het platform wordt gefaciliteerd in een solide retailomgeving. VD Concepthouse is niet de terugkeer van het warenhuis of de webshop, maar een ommekeer.
VD Openingstijden VD in Rotterdam.
Op deze pagina zie je een overzicht met VD vestigingen in Rotterdam. Kies KM voor een sortering op afstand van jouw locatie en je ziet direct welke VD vestigingen het meest in jouw buurt zijn. Kies één van de vestigingen voor meer informatie over de koopzondagen en openingstijden.
Zara in VD-pand Rotterdam Vastgoedmarkt.
Zara in VD-pand Rotterdam. Syntrus Achmea Real Estate Finance verhuurt aan Zara, onderdeel van het Spaanse modeconcern Inditex, per medio 2017 een groot deel van het voormalige VD-pand in winkelcentrum Zuidplein nabij Ahoy in Rotterdam. Log in als u al abonnement heeft, of vraag een gratis proefabonnement aan.
Rotterdamse winkels de dupe van faillissement VD metronieuws.nl.
Het faillissement van VD heeft in Rotterdam grote gevolgen voor andere winkels. In hetzelfde gebouw op de Hoogstraat zitten namelijk nog vier andere zaakjes. En met het sluiten van de VD is de omzet van deze winkels ook sterk afgenomen.
Hudson's' Bay nu echt naar voormalig VD-pand Rotterdam Rotterdam AD.nl. Weer. Service. Person. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Zoek. Zoek. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Slui
Hudson's' Bay nu echt naar voormalig VD-pand Rotterdam. Hudsons Bay komt nu echt naar de oude VD in het Rotterdamse centrum. Naast het warenhuis komt er ook een vestiging van Saks Off 5th, een outlet formule van het Canadese concern in het gebouw.

Contacteer ons

Meer resultaten voor vd rotterdam